Auditori Caputxins

L'Auditori de Caputxins, amb una capacitat per a 202 persones, és un espai nou que va començar la seva activitat la primavera del 2015, després de ser rehabilitat el que havia estat l'antic convent dels Caputxins.

L'antic convent dels Caputxins és un edifici catalogat pel Pla Especial de Protecció d'edificis de Figueres. El convent es va restaurar per tal de destinar-lo a usos culturals, especialment auditori per a concerts i activitats culturals de mig format.

L’antic edifici del segle XVIII, es va acabar de construir l’any 1790 pels frares caputxins que havien abandonat l’antic Convent de Sant Roc que va ser enderrocat en temps de Carles III per construir el castell de Sant Ferran i va formar part de la corona de convents extramurs de la vila del set-cents.

L’edifici pertany a l’Ajuntament de Figueres des de l’any 1841 arrel de l’aprovació de la legislació desamortitzadora de 1833.

 

 

Com arribar-hi?

Activitats

TOT L'ENYOR DE DEMÀ
Recital de veu i piano amb David Alegret i Daniel Blanch - Programació del Casino Menestral Figuerenc i l'Associació Joan Manén
dv. 31.05.24 | 20:00 h
Auditori Caputxins
Música

Altres espais escènics