Activitats paral·leles

Club de l'Espectador

El Club de l’Espectador, coordinat conjuntament amb l’Aula de Teatre i amb el suport d’altres entitats, impulsa propostes paral·leles a les funcions per aprofundir en el coneixement dels espectacles i les companyies programades durant la temporada. Entre d’altres, s’ofereixen col·loquis després de la funció, projeccions, debats o tallers a l’entorn dels espectacles i dels seus protagonistes. 

Més informació sobre les activitats programades properament.

El vestíbul dels Tits

L’Aula de Teatre, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, cada temporada impulsa El Vestíbul dels Tits, que ofereix activitats gratuïtes vinculades als espectacles programats dintre la temporada familiar.

Més informació sobre les activitats programades properament.

Club de lectura Llegir el Teatre

El Club de Lectura Llegir el Teatre és una proposta de la Biblioteca Fages de Climent per conèixer els textos teatrals d’una manera més reposada i així enriquir la relació respecte als espectacles. Les tertúlies del Club tenen lloc a la sala d’actes de la Biblioteca i s’adrecen a persones amb ganes de llegir i aprendre, així com de gaudir amb la lectura d’obres que després es poden veure representades als escenaris figuerencs o al Teatre Nacional de Catalunya. La inscripció al Club és gratuïta i té aforament limitat. La Biblioteca s’encarrega de proporcionar els textos, així com materials complementaris per facilitar-ne la comprensió.

Més informació a www.bibliotecadefigueres.cat

Taller amb La Intrusa - Novembre 2021 | © Jordi Blanco
Jauría - Col·loqui post-funció - Gener 2021 | © Jordi Blanco
Les coses excepcionals - Col·loqui post-funció - Octubre 2020 | © Jordi Blanco
Producció Nacional de Circ - Taller amb estudiants de secundària - Desembre 2020 | © Figueres a Escena
El pequeño poni - Col·loqui post-funció - Desembre 2020
Silver Drops - Vestíbul del Tits - Gener 2019 | © Figueres a Escena