Cangur pels Tits

Servei de canguratge en espectacles programats per Figueres a Escena. L'entitat Aula de Teatre ofereix tallers infantils d’arts escèniques per als més petits mentre tu gaudeixes de la funció!

El “Cangur pels Tits” és un espai de canguratge municipal en fase de prova pilot, adreçat a famílies amb infants a càrrec d’entre 3 a 12 anys que acudeixen als espectacles municipals programats pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, de caràcter universal i gratuït. Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el programa Temps per Cures, neix amb un doble objectiu específic:

- Facilitar l’accés de les famílies a determinats espectacles de la programació municipal - amb previsió d’afluència d’espectadors - que es portaran en els diferents equipaments escènics municipals.

- Oferir als infants activitats i tallers vinculades a les arts escèniques de manera simultània a determinats espectacles del mateix teatre, sala o equipament. Dins de l’espai “Cangur pels Tits” es portaran a terme activitats i tallers infantils vinculats a les arts escèniques.

El Programa Temps per Cures contribueix a reforçar i ampliar els serveis de cura infantil existents arreu pel territori català, amb  la finalitat d’avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures.

Aforament limitat, màxim 15 places per sessió, per ordre d’inscripció. El taller es realitzarà si hi ha un mínim de 5 nens/nenes participants. En cas contrari, el taller s’anul·larà.

Ubicació: Teatre Municipal el Jardí (plaça Josep Pla, s/n)

INFANTS DE 3 A 12 ANYS (en funció de l’horari de cada obra s’ajustaran les franges d’edat)

Recomanacions: Portar aigua o alguna cosa per menjar per si l'infant ho necessita durant l'activitat.

Si us inscriviu i finalment no podeu venir, si us plau, contacteu amb el correu figueresaescena@figueres.org o truqueu al 972 501 911.

Per a la temporada de setembre a desembre de 2024 s'ofereix aquest servei per a les següents funcions:

- Búnquer confidencial: Dissabte 14 de desembre, 20 h, Teatre Municipal el Jardí. Inscripcions aquí