Projecte Canta Gran

QUÈ ÉS EL PROJECTE CANTA GRAN?
El projecte CANTA GRAN és un projecte al qual l’Ajuntament de Figueres se sumarà a partir del 2025. Es tracta d’una cantata amb un concert on participen de manera individual persones majors de 60 anys. És un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. La temàtica de cançons per a l’edició 2025 és la cançó francesa.

EL PROJECTE MUSICAL
Arranjaments de cançó francesa “La baguet i la rosa” és un espectacle musical per a cor, petita orquestra i solista, basat en algunes de les cançons franceses més conegudes dels anys 60 i 70. 
Totes les cançons són interpretades en català, amb traduccions adaptades a la música d’Espinàs, Pujadó, Vinyals i d’altres. El petit conjunt instrumental està format per instruments de vent, corda, percussió i, cosa curiosa en un programa d’aquesta època, un clavicèmbal. L’arranjador serà Jordi Domènech.

DIES I HORES DELS ASSAJOS:
Dimecres 19/02/2025 de 10:30 a 13:30 h al Teatre Municipal el Jardí: 1r ASSAIG
Dimecres 26/02/2025 de 10:30 a 13:30 h al Teatre Municipal el Jardí: 2n ASSAIG
Dimecres 05/03/2025 de 10:30 a 13:30 h al Teatre Municipal el Jardí: 3r ASSAIG
Diumenge 09/03/2025 de 16 a 17:30 h (assaig) i de 18 a 19 h (concert) al Teatre Municipal el Jardí: ASSAIG GENERAL + CONCERT

INSCRIPCIÓ AL PROJECTE:
Per participar caldrà omplir el següent formulari: https://forms.gle/q4eRexPcyYZksHys9 

CONTACTE
Qualsevol consulta la podeu fer per correu electrònic: figueresaescena@figueres.org o bé trucant al 972 501 911.

CANTA GRAN A LES XARXES SOCIALS
Portem vàries edicions fent difusió dels concerts del Canta Gran mitjançant les xarxes socials. Han servit per fer arribar el projecte a les vostres famílies, amics i coneguts. Gràcies a l’ús de les noves tecnologies i de les xarxes socials podrem continuar compartint i intercanviant idees, valors i experiències i seguir apropantnos més entre nosaltres. Feu-ne difusió entre cantaires i familiars i convideu als més joves a conèixer tot el què feu i el què aconseguiu participant en els concerts del Canta Gran.
Aquest any CANTA GRAN continua estant present a les xarxes socials, amb el:

Gràcies a les xarxes socials podeu recordar tots els aspectes històrics del projecte, visionant els vídeos i les fotografies, escoltant els àudios de les passades edicions, llegint els comentaris i les entrevistes, i molt més…