VENDA D’ENTRADES

Els espectacles es posaran a la venda progressivament segons la data de representació amb l’objectiu de garantir que compleixin tota la normativa relativa a la Covid-19 vigent en el moment de la compra.

  • A partir del 17 de desembre: Venda d’entrades de tots els espectacles de gener i febrer.
  • A partir del 14 de gener: Venda d’entrades de tots els espectacles de març.
  • A partir de l’11 de febrer: Venda d’entrades de tots els espectacles d’abril.
  • A partir de l’11 de març: Venda d’entrades de tots els espectacles de maig.

Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí els dijous, de 19.00 a 21.00 h, i a www.figueresaescena.cat. Així mateix, les entrades també es poden adquirir a les taquilles de la sala on té lloc la funció dues hores abans de l’inici de la representació. Pel que fa als espectacles infantils i a les propostes programades per les entitats La Cate i Joventuts Musicals de Figueres, entrades disponibles a les taquilles de la sala corresponent una hora abans de la funció.

Les actuacions començaran a l’hora indicada. No és permès l’accés a la sala una vegada s’hagi iniciat la representació. L’Ajuntament de Figueres es reserva el dret de fer els canvis necessaris per al bon funcionament dels espectacles esmentats en aquest programa, així com per causes imputables a raons alienes.

Aquest programa inclou les propostes d’arts escèniques programades per l’Ajuntament de Figueres, així com les organitzades per entitats i promotors privats.

 

CONTACTA’NS A:

Teatre Municipal el Jardí
Plaça de Josep Pla, s/n

17600 Figueres
972 501 911
figueresaescena@figueres.org

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top