BALLET DE BARCELONA: LLAC DELS CIGNES (2n acte) & TONGUES

Finalitzat
Gener-Maig 2022
DURADA:  1 h 30 min amb 15 min d’entreacte
divendres, 29 d’abril | 20:30 h

25 €, platea i llotges de platea. 22 €, primer pis. 19 €, segon pis.

Compartir
Basat en la música de Txaikovski i la coreografia d’Ivanov i Petipa, el segon acte del Llac dels cignes* del Ballet de Barcelona presenta un elenc de ballarins amb igualtat de gènere que reflecteix els  temps actuals. A primera vista pot semblar una versió tradicional, amb un llac il·luminat per la lluna, innombrables tutús i coreografies clàssiques, però, més enllà de la superfície, hi ha noves perspectives que el públic es qüestiona.
 
Els cignes són un símbol de bellesa, amor, confiança i lleialtat. Aquestes qualitats no fan cap referència al gènere, ja que el gènere d’aquestes aus sovint és molt difícil de distingir. Fins i tot la imatge icònica de dos cignes en forma de cor no pot representar un gènere determinat. Els cignes són adorats per les seves qualitats animals i el seu atractiu estètic. Aquesta producció no permet que les normes de gènere controlin l’elenc, sinó la qualitat dels artistes. 
 
El Ballet de Barcelona presenta un programa doble de ballet format pel Llac dels cignes (2n acte) i Tongues amb un elenc amb igualtat de gènere que reflecteix els temps actuals.

Interpretació: 30 ballarins/es del Ballet de Barcelona | Direcció: Chase Johnsey, Carlos Renedo i Carolina Masjuan | Coreografia: Anna Ishii, David Rodríguez i Luke Prunty |  Música: Txaikovski, Steve Reich, Antonio Vivaldi, Johann Hasse i Zoë Keating 
Divendres
29
abr
Des de
25 €
Finalitzat