OMAC: TRENCADÍS

Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya

Finalitzat
DURADA:  1 h
Diumenge 27 de febrer | 19:00 h

15 €, platea i llotges de platea. 12 €, primer pis. 10 €, segon pis.

L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC) és una peculiar orquestra formada per una trentena de joves intèrprets capdavanters en diferents gèneres musicals, com el tradicional, el jazz o el clàssic, i provinents d’arreu dels Països Catalans.
 
La seva primera producció és Trencadís, un concert compost i dirigit per Dani López, amb la cantant solista Anna Ferrer com a convidada. Consta de dotze poemes musicats de poetes i poetesses d’arreu dels Països Catalans, com Josep Pedrals, Clara Fiol, Anna Gual, Rosa Vilanova, Enric Casasses, Sònia Moya i Juana Dolores Romero. Trencadís explora formes musicals ancestrals de transmissió oral i les transforma aprofitant la versatilitat tímbrica sense precedents de l’OMAC.
 
Un espectacle que embolcalla amb les arrels de la música ancestral una selecció de dotze poemes postcontemporanis en llengua catalana.
 
Interpretació: Anna Ferrer (veu), Adrià Grandia (viola de roda), Alba Careta i Maria Antònia Gili (trompeta),  Albert Dondarza, Apel·les Carod, Mireia Vila i Joana Gumí (violí), Josep Cordobés (bateria), Cati Plana i Marçal Ramon (acordió diatònic), Cristina Boixadera (flabiol, tamborí i baixó), Darío Barroso (guitarra), Elias Porter i Joana Fugaroles (viola), Francina Mercadal i Jordi Montasell (trombó), Iu Boixader i Núria Casas (contrabaix), Ivan Alcazo (tible), Ivó Jordà (gralla), Manu Sabaté (gralla i tenora), Marc Vall i Pere Olivé (percussió), Maria Puertas (tuba), Martí Villegas (fiscorn), Montse Soques (flabiol) i Pau Puig (dolçaina) | Composició i direcció musical: Daniel López 

Talent Km0 - 2022

Diumenge
27
feb
Des de
15 €
Finalitzat

Activitats relacionades

ELEFANTES
28.05.22 | 20:00 h
Teatre Municipal el Jardí
Música
HIJOS DEL TRUENO
Cicle 66Butaques
17.06.22 | 22:00 h
Sala La Cate
Música