HISTÒRIA D’UN SENGLAR (O ALGUNA COSA DE RICARD)

De Gabriel Calderón i amb Joan Carreras

Finalitzat
Gener-Maig 2022
DURADA:  Durada: 1 h 10 min
divendres, 28 de gener | 20:00 h
Compartir
Un actor s’enfronta amb el repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de Shakespeare. Tota la vida ha fet papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Tanmateix, considera que la resta de l’elenc no està a la seva altura i no li agrada res del que li proposa el director. Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. Com Ricard III, el Joan no es conforma amb poc, té ànsia de poder i no està disposat a perdre el temps amb actors tous, hipersensibles o mediocres.
 
Un espectacle entorn dels mecanismes de poder contemporanis, el desig i el ressentiment, amb una reflexió sobre els límits de l’ambició humana.
 
Premi Max 2021 al Millor actor (Joan Carreras) i Premi Butaca 2021 al Millor espectacle de petit format i al Millor actor teatral (Joan Carreras).
 
Interpretació: Joan Carreras | Text i direcció: Gabriel Calderón | Traducció: Joan Sellent | Producció: Temporada Alta 2020 i Grec 2020 Festival de Barcelona 
Divendres
28
gen
Des de
15 €
Finalitzat