BÈSTIES

De Monica Dolan, dirigida per Pau Roca - Sixto Paz Produccions

Finalitzat
Desembre 2023 - juny 2024
DURADA:  1 h
dissabte, 11 de maig | 20:00 h

Després de la funció, col·loqui amb la companyia.

Compartir
Una psicoterapeuta repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? A través d’aquesta història, l’autora ens llença un punyent «I si…?», en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?
 
Fins on està disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la «pornificació» dels menors.
 
Interpretació: Marta Marco | Autoria: Monica Dolan | Traducció: Adriana Nadal | Direcció: Pau Roca | Producció: Sixto Paz Produccions 
 

 

Activitats relacionades:

TAULA RODONA I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE OPERACIÓ BIQUINI
11 de maig a les 12 h El Cafè del Casino (C/Ample, 17)

Presentació del llibre Operació biquini i conversa entre la seva autora, Júlia Barceló, i la psicòloga figuerenca Laura Albó sobre la cultura de la hipersexualització i la pressió estètica.
- Júlia Barceló: actriu, activista i autora del llibre Operació biquini.
- Laura Albó: psicòloga especialista en trastorns alimentaris i trauma-EMDR.

Entrada gratuïta.

Dissabte
11
mai
Des de
15 €
Finalitzat