CORALINA, LA SERVENTA AMOROSA

De Carlo Goldoni, dirigida per Oriol Broggi - La Perla 29

Finalitzat
DURADA:  2 h 15 min
dissabte, 4 de maig | 20:00 h

Funció accessible amb servei de subtitulació, audiodescripció, visita tàctil i reforç de bucle magnètic i amplificació de so. Visita tàctil a les 18.30 hores. Reserves a figueresaescena@figueres.org i al 972 501 911.

Després de la funció, col·loqui amb la companyia.

Espectacle nominat als Premis de la crítica 2024 per les categories 'Millor actriu principal' i 'Millor actor principal'.

Compartir
Coralina és la serventa de la mansió d’Ottavio, on va néixer i va ser criada «com una filla» al costat de l’hereu, el jove Florindo. Però el senyor Ottavio ha enviudat i s’ha tornat a casar amb Beatrice, una dona astuta que vol que el seu propi fill, Lelio, sigui el destinatari de l’herència del vell Ottavio. Per aconseguir-ho, desterra Florindo de casa seva, i Coralina, degradada a la condició de serventa, decideix seguir-lo. Els dos joves sobreviuen miserablement, però la noia es fixa la missió de restaurar la bona posició de Florindo davant del seu pare i el seu patrimoni.
 
Un gran espectacle de Carlo Goldoni amb deu actors a l’escenari, un joc d’estratègies i embolics, fervors amorosos, pactes amb notaris, complots i objectius entrecreuats. En definitiva, una història apassionada.
 
Interpretació: Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ireneu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas | Text: Carlo Goldoni | Direcció: Oriol Broggi | Treball de text: Ramon Vila | Producció: La Perla 29 
Dissabte
04
mai
Des de
20 €
Finalitzat

Activitats relacionades

AIXOPLUC Comprar
Desembre 2023 - juny 2024
AIXOPLUC
A Mossegades
Del ds. 01.06.24 al dg. 02.06.24
Sala La Cate
Teatre
EL CANDIDATO (O CANDIDATA)
De Marc Villanueva Mir i Gerard Valverde Ros - Festival 'Això al poble no li agradarà'
dg. 02.06.24
Altres Teatre