HIGHLANDS

Mal Pelo

Finalitzat
Desembre 2023 - juny 2024
DURADA:  1 h 30 min
diumenge, 14 d’abril | 18:00 h

Servei de canguratge gratuït durant la funció per a infants de 3 a 12 anys. Més informació i inscripcions a 'Cangur pels Tits'

Compartir
Highlands és una eclosió del treball gestat i madurat en els espectacles anteriors de Mal Pelo (Bach, On Goldberg Variations/Variations i Inventions), un estudi que ha qüestionat el diàleg entre la dansa i la música barroca del contrapunt, un espectacle de dansa interpretat per un elenc excepcional. Però Highlands també és un refugi espiritual construït amb la música del compositor alemany en diàleg amb la d’altres compositors (Henry Purcell, György Kurtág, Ärvo Part, Benjamin Britten i Friedrich Händel), on la paraula irromp enmig de la dansa i la música amb textos de John Berger, Erri de Luca i Nick Cave.
 
Després de més d’una dècada explorant la música de Johann Sebastian Bach, Mal Pelo presenta Highlands, l’última peça del Bach Project.
 
Premi a millor espectacle i millor espai sonor als Premis Dansacat 2022 de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.
 

Creació i dansa: Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello, Leo Castro, Zoltan Vakulya, Miquel Fiol, Enric Fàbregas i Ona Fuster | Música i cant: Joel Bardolet (violí), Bernat Prat (violí), Masha Titova (viola), Daniel Claret (violoncel), Quiteria Muñoz (soprano), Hugo Bolívar (contratenor), Mario Corberán (tenor) i Giorgio Celenza (baix) | Autoria: Mal Pelo | Direcció: Pep Ramis i María Muñoz | Direcció musical: Quiteria Muñoz i Joel Bardolet | Producció: Mal Pelo | Coproducció Mercat de les Flors; Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan; Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse;  ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Teatre Principal de Palma de Mallorca, Consell Insular; Festival de Otoño, Comunidad de Madrid; Temporada Alta – Festival Internacional d’Arts Escèniques 

Diumenge
14
abr
Des de
18 €
Finalitzat