CIRCO DE LAS ESTRELLAS

(promotor privat)

Finalitzat
DURADA:  1 h 30 min
dissabte, 20 de gener | 18:00 h

Espectacle organitzat pel promotor privat Emotiva Producciones.

Compartir

El protagonista d'aquesta història inoblidable es diu Romeu. Prové de generacions de coneguts artistes i té un somni, li agradaria convertir-se en un famós showman internacional per no decebre els seus avantpassats.

Està envoltat de persones extraordinàries, que l'ajudaran a fer el seu somni realitat, demostrant tota la seva habilitat artística. Però la seva recerca desesperada per aconseguir l'èxit li farà oblidar valors autèntics com l'amor i l'amistat, i es trobarà amb la glòria tan desitjada però amb el cor buit per no poder compartir-la amb algú que l'estimi! Aquesta obra ofereix moments de veritable poesia, sorprenents girs escènics, increïbles desafiaments a la lògica i números còmics hilarants.

Les acrobàcies aèries, els quadres de ball, les escenes còmiques i altres elements poètics es vertebren sobre aquesta història inoblidable de teatre, circ i cabaret!

Interpretació: Kevin Huesca, Grupo Nox, Quantum jump crew, Olesia Shulga, Lorenzo Bernardi, Sergey Mishchurenko, Kelly Huesca, Extreme brothers i Flight of Passion | Direcció: Kenneth Huesca | Direcció artística: Kevin Huesca | Coreografia: Eva Hernandez Navarro | Producció: Emotiva Producciones | Durada: 1 h 30 min

Dissabte
20
gen
35 o 30 €, platea i llotges de platea. 23 €, primer pis. 18 €, segon pis.
Des de
35 €
Finalitzat

Activitats relacionades

AIXOPLUC Comprar
Desembre 2023 - juny 2024
AIXOPLUC
A Mossegades
Del ds. 01.06.24 al dg. 02.06.24
Sala La Cate
Teatre
EL CANDIDATO (O CANDIDATA)
De Marc Villanueva Mir i Gerard Valverde Ros - Festival 'Això al poble no li agradarà'
dg. 02.06.24
Altres Teatre