AL FONDO RIELA (LO OTRO DEL UNO)

Rocío Molina - Festival FlamenGi

Finalitzat
Setembre - desembre 2023
DURADA:  1 h 10 min
dissabte, 25 de novembre | 20:00 h

Espectacle inclòs en la programació del festival FlamenGi. 

Compartir

Al fondo riela (Lo Otro del Uno) és la segona parada de Trilogía sobre la guitarra, un trajecte que desfà el camí de la tradició per tornar-lo a recórrer i recuperar l’acte creatiu pur del flamenc. Rocío Molina (Premi Nacional de Dansa 2010 i Lleó de Plata a la Biennal de Dansa de Venècia 2022) agafa conceptes com arrel, essència i puresa i els redefineix amb una idea artística radicalment renovada i nua de qualsevol artifici. Només li cal el triangle primigeni del flamenc (ball, cant i guitarra) per desenvolupar tot el seu univers creatiu. Un espectacle amb un diàleg entre el ball i dos conceptes antagònics de la guitarra: un d’oníric i tràgic (Eduardo Trassierra) i un altre d’ingenu i bachià (Yerai Cortés).

Al fondo riela (Lo Otro del Uno) és la segona part del tríptic de Rocío Molina dedicat a l’essència del flamenc, en aquesta ocasió amb un diàleg circular i intimista entre la dansa i dues guitarres.

Interpretació: Rocío Molina (bailaora), Eduardo Trassierra i Yerai Cortés (guitarra) |  Idea original, direcció artística i coreografia: Rocío Molina | Producció: Danza Molina S.L. | Coproducció: Teatros del Canal, Chaillot – Théâtre National de la Danse, Bienal de Flamenco de Sevilla, Théâtre de Nîmes i Scène Nationale du Sud-Aquitain

Dissabte
25
nov
Des de
25 €
Finalitzat