NO TAN SAPIENS

Non Sin Tri

Finalitzat
Setembre - desembre 2023
DURADA:  56 min
dissabte, 11 de novembre | 18:00 h

Recomanat per a tots els públics. Menors de 12 anys, 5 €. Fins a 2 anys, entrada gratuïta.

Una hora abans de la funció, activitats amb el Vestíbul dels Tits i, després de la funció, col·loqui amb la companyia moderat per l’Aula de Teatre de Figueres.

Compartir

Tres criatures surten d’una letargia i es troben en un futur distòpic, on conviuen amb el plàstic. Intenten donar vida a l’esquelet d’una gran balena amb la qual conviuen i juguen. Van deixant-se portar pels seus desitjos, lligats a l’abús del plàstic, que acaba per envair i apoderar-se del món que els envolta.

A través d’un univers plàstic, d’una dimensió aquàtica una mica màgica i de les criatures que habiten la seva escena, explorem en les nostres deixalles, des de la comicitat i l’expressivitat del moviment.

No tan sapiens és una paròdia de la humanitat presentada amb un llenguatge poètic i suggeridor que parteix del circ, és una reflexió sobre el nostre estil de vida des d’una mirada ecologista.

Creació, direcció i interpretació: Álvaro Caballer, Sara Gilsanz i Aleix Lidon | Autoria i producció: Non Sin Tri | Direcció artística i dramatúrgia: Sara Grandas

Dissabte
11
nov
Des de
10 €
Finalitzat