MIRANIUS. L’AVENTURA D’HABITAR EL MÓN

De_Paper

Finalitzat
Setembre - desembre 2023
DURADA:  45 min
diumenge, 1 d’octubre | 18:00 h

Recomanat a partir de 4 anys.

Una hora abans de la funció, activitats amb el Vestíbul dels Tits de l'Aula de Teatre de Figueres.

Compartir

Grills, aranyes, abelles, ocells, talps i formigues. La vida s’escampa per tots els racons. A la riba d’un riu, les bestioles comparteixen un tros de terra. Cadascuna amb el seu niu, el seu cau, el seu catau. De vegades, com a veïnes ben avingudes, d’altres no tant. Un bon dia hi arriba una nova espècie, la humana, una pagesa que també hi fa el seu niu: una barraqueta de canya i fang. Amb el pas dels anys, però, aquell niu humà anirà creixent. Com s’ho faran les bestioles per continuar vivint en aquell indret?

Un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi deixa l’empremta humana.

Premi Xarxa Alcover Mostra Igualada 2022, Premi Xesco Boix de la revista Enderrock a millor disc de música familiar 2022 i Premi de la Crítica de les Arts Escèniques a millor espectacle familiar 2022.

Interpretació: Joan Alfred Mengual (titellaire) i Núria Lozano (música) | Idea i producció: De_paper | Dramatúrgia: Jordi Palet i De_paper | Direcció: Jordi Palet 

Diumenge
01
oct
Des de
5 €
Finalitzat