PACO IBÁÑEZ

Nos queda la palabra

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  1 h 15 min
divendres, 28 d’abril | 21:00 h
Compartir
Paco Ibáñez, la veu dels poetes, l'humanista, l'artista compromès, presenta, “Nos queda la palabra”, un viatge a través de les cançons que han marcat la seva trajectòria artística i la seva vida.
 
Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia en el món, l'artista ofereix un concert que és una proposta d'amor, llibertat i dignitat.
 
Embolicades en la veu i la música, les paraules dels més grans poetes de la llengua castellana travessen els segles. Paco Ibáñez es converteix en protagonista del que canta i converteix en protagonistes als qui senten que se senten acompanyats en la seva resistència per la dignitat personal i col·lectiva.
 
Inalterable en els seus principis, continua sent un far per a orientar-se en aquests temps d'ignomínia a escala planetària. És la raó i és la poesia en un temps de bogeria i d'oblit de la bellesa de les paraules. Són ja tres generacions de joves que ho han descobert i continuen descobrint-lo en la cerca del que tots continuem necessitant: la paraula.
 
Vestit de negre, guitarra en mà, sobre un escenari de bella i sòbria escenografia, Paco Ibáñez ens regala cançons d'amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència... que embolicades en els ritmes dels instruments i la força de la poesia evocaran la cruesa i la tristesa però també la il·lusió, l'amor i l'esperança... La seva veu obre per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia... la porta de la llibertat!

PACO IBÁÑEZ, veu i guitarra
MARIO MAS, guitarra
PEP PASCUAL, efectes especials
Divendres
28
abr
Des de
18 €
Finalitzat