FESTA · ENTREGA DE PREMIS 'ELS NÚMEROS 1 A CATALUNYA DE CADENA 100'

Finalitzat
dissabte, 29 d’abril | 20:30 h

Exhaurit. 

Compartir

En línia amb la seva clara aposta per la música en català, CADENA 100, amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, organitza el proper dissabte 29 d'abril al Teatre Municipal el Jardí de Figueres una nova edició dels premis “Números 1 a Catalunya de CADENA 100”. L'objectiu: Premiar i rendir homenatge als grups i artistes catalans que han sigut i són referents del panorama musical.

Una festa amb la millor varietat musical que premiarà el talent d'artists emergents i l'èxit de músics consagrats, que estaran presents a la festa i tocaran en directe alguns dels seus millors temes.

En una mateixa nit, i al mateix excenari, sonaran referents del pop-rock català, com SAU, SOPA DE CABRA o MIQUEL ABRAS, MANU GUIX, la guanyadora del concurs televisiu “Eufòria” MARIONA ESCODA, les cantants SUU i SARA ROY, els sempre festiu LA PEGATINA, l'eurovisiva i ex concursant 'Operación Triunfo BETH, i artistes joves que estan demanant pas com DEPOL, OBK o el FESTIVAL ACÚSTICA, entre altres premiats.

Un altre plat fort de la gala serà l'actuació de ELS AMICS DE LES ARTS i un fi de festa que anirà a càrrec d'un dels cantants més estimats i amb més projecció del moment, NIL MOLINER, que tocarà alguna de les seves cançons més conegudes.

La gala començarà a les 20.30h i estarà conduïda per XAVI CAMINALS, presentador de “La millor varietat musical” de CADENA 100.

Dissabte
29
abr
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

CHAQUETA DE CHÁNDAL + BEWIS DE LA ROSA + DJ RYNA
Concert de la festa final de temporada / Cicle 66butaques / Programació de l'entitat La CateConcert
dv. 16.06.23 | 20:00 h
Música