CLÀSSICS DEL CINEMA

GIO Symphonia i Marc Timón / Concert benèfic commemoratiu dels 10 anys del Grup Iris

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  1 h 30 min
dissabte, 11 de març | 20:00 h

Proposta inclosa en el marc de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març).

20€, platea i llotges de platea. 18€, primer i segon pis. 

Compartir

Com sonaria el gran simfonisme de les bandes sonores més famoses de la història passat pel sedàs de la música de cambra La GIO presenta un viatge a través de la història del cinema de la mà de l’empordanès Marc Timón, considerat un dels millors talents de la seva generació. Anirem des de la nostàlgia dels clàssics en blanc i negre fins a l’èpica de la ciència-ficció més actual, amb una narració entre blocs musicals que ens desvelarà anècdotes i interioritats del món de Hollywood.

Un viatge musical a través de la història del cinema ens portarà a conèixer a fons les històries que amaguen les bandes sonores més reconegudes. Un concert per commemorar els deu anys d’història del Grup Iris.

Interpretació: Christian Torres (concertino), Cèlia Johé (violí II), Joan Fèlix (viola), Edgar Casellas (violoncel), Enric Boixados (contrabaix), Sévérine Rospocher (flauta), Xavier Castillo (clarinet), Marc García (trompa), Pau Montané (percussió) i Marta Puig (piano) | Direcció musical i arranjaments: Marc Timón 

 

Talent Km0

Dissabte
11
mar
Des de
20 €
Finalitzat