MAPADEBALL 2023: MÀ, PELL, LLAMP, PAMELA, BALADA, PALMADA

Projecte Educatiu

Finalitzat
Gener - juny 2023
Del dt. 28.03.23 al dv. 31.03.23 | 19:00 h

Cal reservar entrada a www.figueresaescena.koobin.com

Compartir

Un manual d’instruccions per escriure amb el cos una dansa de gestos i paraules. Una recepta de cuina on all, mel, bledes i abelles seran els ingredients d’una gran paellada ballada. Un ritual massiu que evocarà grans referents de la nostra memòria col·lectiva, alhora que donarà espai a aquelles ofrenes més personals i singulars.
Un gran joc del telèfon fet de bots i mots creats per tots, ballant junts en una festa de medalla, en plena nit de tempesta i llampada.

Mapadeball és un projecte educatiu organitzat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors i coordinat per AGITART a Figueres i l’Alt Empordà, que promou i dona a conèixer al públic jove el llenguatge del moviment i la dansa contemporània.

Interpretació: Alumnat Institut Narcís Monturiol, Institut Ramon Muntaner, Institut Cendrassos, Institut Alexandre Deulofeu i Institut Olivar Gran | Coreografia: Pere Faura | Professorat centre: Elisenda Garcia, Jordi Sebastià, Jordi Batlle, Mireia Cots, Guillem Güell, Carme Ramió, Núria Vila i Lluís Torrent  | Artistes Locals: Marta Mora, Azucena Moya, Roger Fernández i Georgina Avilés | Coordinació: AGITART

Dimarts
28
mar
Gratuït
Finalitzat
Dimecres
29
mar
Gratuït
Finalitzat
Dijous
30
mar
Gratuït
Finalitzat
Divendres
31
mar
Gratuït
Finalitzat