TICKET TO RIDE: BACH, THE BEATLES, GLASS, BOWIE AMB ELENA TARRATS

GIO Symphonia

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  1h 20 min
diumenge, 16 d’abril | 19:00 h
Compartir
Bach és un dels compositors més influents en la història de la música; Berio és un dels compositors més influents de la creació contemporània, i The Beatles és un dels grups més influents del pop del segle xx. Tres mons totalment diversos es troben en aquest programa, el resultat del qual és una explosió musical absolutament radical i sorprenent. Però no ens volem quedar aquí, i per això ens hem fixat en dos artistes més de gran influència en el pop i en la música clàssica més actual —David Bowie i Philip Glass— amb la intenció de continuar establint vincles improbables. En aquesta sorprenent producció, la jove cantant i actriu Elena Tarrats afronta el repte de posar veu a creacions sorprenents.
 
La GIO ens porta a un viatge entre mons influents en la història de la música per entendre una nova versió d’unes músiques que s’escolten entre elles i que no es poden explicar les unes sense les altres.
 
PROGRAMA
Johann Sebastian Bach
Concert de Brandenburg No5 BMV1050
Allegro / Affettuoso / Allegro
 
Lennon-McCartney / Luciano Berio
Beatles Songs: Michelle. Ticket to ride. Yesterday. Michelle.
 
Bowie / Lucas & Tomás Peire
Bowie Songs: Space Oddity. Life on mars.
 
Philip Glass
Music in similar motion
 
Interpretació: Elena Tarrats (veu), Carles Puig, Cèlia Johé, Bernat Piqué, Sergi Claret (violins), Nina Sunyer, Anna Aldomà (violes), Edgar Casellas (violoncel), Anna Cristina Grau (contrabaix), Aleix Vaqué (flauta), Daniel Souto (oboè), Joan Roca (clarinet), Ivo Oller (trompeta), Elsa García (arpa) i Gregori Ferrer (clave) | Direcció artística: Francesc Prat | Producció: GIO Symphonia 
 
Biografies

Elena Tarrats

Es va formar en teatre musical a l’escola Memory sota la direcció de Mercè Boronat. Participa en obres com Generación de mierda, Todo es humo i els micromusicals Si quiere dulce no pidas calamares i Campamentos. El 2011 funda la seva companyia: La Hydra. Debuta a la televisió amb Ventdelplà i també surt a Gran Hotel, Familia i 39+1. Ha participat en pel·lícules com Mil Cretinos i Barcelona, noche de verano. El 2013 va publicar el seu primer disc Ma. El poder de decidir.

Francesc Prat

Director d'orquestra i compositor format a l'Escolania de Montserrat, Conservatori de Barcelona i diplomat a la Musik-Akademie der Stadt Basel (Composició) i a la Zürcher Hochschule der Künste (Direcció d'orquestra). Treballa regularment amb la Sinfonieorchester Basel, la RTV Slovenia Symphony Orchestra, el conjunt BCN216, l'Orquestra Sinfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra i amb el conjunt Ö! Ensemble für Neue Musik de la qual n'és el principal director associat. Actualment és director artístic de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i de la GIO Symphonia.

GIO Symphonia

La GIO Symphonia és un projecte orquestral versàtil que inicia una nova etapa, sota la direcció artística de Francesc Prat, amb la voluntat de portar més enllà les experiències musicals convencionals. Durant deu anys d’exitosa trajectòria ha actuat als principals teatres, auditoris i festivals de Catalunya al costat de prestigiosos directors i solistes, nacionals i internacionals.

 

Talent Km0

Diumenge
16
abr
Des de
15 €
Finalitzat