LA TRENA

Dirigida per Clara Segura

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  2 h
diumenge, 12 de març | 19:00 h

Proposta inclosa en el marc de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març).

Compartir
Aquesta és la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós desig de llibertat. Són les vides de la Smita, que lluita pel futur de la seva filla en una Índia separada per castes; la Giulia, que afronta la fallida del seu taller familiar a Itàlia; i la Sarah, que veu amenaçada la seva exitosa carrera d’advocada al Quebec per un càncer de mama. No es coneixen, però les unirà la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il· lusió. Vides particulars i resistents com els cabells de les dones.
 
Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura han decidit adaptar i explicar en veu alta la història escrita per Laetitia Colombani a La Trena, un èxit editorial indiscutible tant per vendes com per l’opinió del públic i la crítica. 
 
Interpretació: Cristina Genebat, Marta Marco, Carlota Olcina i Clara Segura Crespo | Autoria: Laetitia Colombani | Direcció: Clara Segura Crespo | Traducció i dramatúrgia: Cristina Genebat i Marta Marco | Producció, direcció tècnica i comunicació: La Perla 29 
Diumenge
12
mar
Des de
18 €
Finalitzat