UAP 23: PODER

Projecte educatiu

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  1 h 10 min
divendres, 3 de març | 20:00 h
Compartir
La UAP! fa 15 anys que treballa per difondre els valors de la pau a través de la música i el teatre en els instituts de les comarques gironines. Al llarg d’aquest temps, el projecte educatiu ha produït espectacles, interpretats sempre per alumnes de secundària, sobre l’holocaust, els refugiats, l’assetjament escolar o la crisi climàtica. A l’edició d’enguany, titulada Poder, moltes de les idees plantejades en les últimes actuacions es concentren en una única obra. 
 
La UAP! ens presenta una obra amb quatre històries independents però relacionades entre si que tracten diferents perspectives de la idea de poder, des de la dominació del poder religiós, militar o polític, fins al poder dels joves per canviar l’ordre establert del món.
 
Interpretació: Centre Escolar Empordà, Institut Alexandre Deulofeu, Institut Cendrassos, Institut de Vilafant, Institut Escola El Bruel-Empuriabrava, Institut Illa de Rodes, Institut Narcís Monturiol i Institut Olivar Gran | Realització, coordinació i direcció: Associació UAP eduquem per la pau 
Divendres
03
mar
Des de
8 €
Finalitzat