MORIU-VOS (funció accessible)

Cultura i Conflicte

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  1 h 30 min
divendres, 24 de febrer | 20:00 h

Funció accessible amb visita tàctil (touch tour), audiodescripció, subtitulació i ajuda auditiva. L'horari del touch tour serà a les 18.30 h. Inscripcions a figueresaescena@figueres.org o trucant al 972 501 911.

Proposta inclosa en la setmana dedicada a la vellesa i a la gent gran. 

Després de la funció hi haurà col·loqui amb la companyia.

Compartir
La Verge Maria pensa que l’espècie humana col· lapsarà aviat si no fem res emocionalment intel ·ligent. L’Imma xarrupa la sopa amb fruïció; està a punt de rebre una visita inesperada. L’Oriol no sap que avui és l’últim dia que podrà mirar les obres com un jubilat qualsevol. La Montse no pot ballar des que viu sota l’aigua. I la Mochi... ai, la Mochi! Volem arribar als cent anys, però qui hi haurà que ens cuidi i ens doni un tracte digne, respectant la nostra llibertat? Era això, el progrés? Després del colpidor Encara hi ha algú al bosc, amb el qual van debutar, Cultura i Conflicte presenta nou projecte amb Moriu-vos, que té la gent gran com a protagonista. 
 
Moriu-vos, de Cultura i Conflicte, és un crit contra l’edatisme i la invisibilització de la vellesa. Una proposta per provocar la conversa entre generacions. Una obra que parla de la gent gran i de nosaltres mateixos.
 
Interpretació: Imma Colomer, Oriol Genís, Montse Colomer, Arthur Rosnefeld, Magda Puig, Erol Ileri, Piero Steiner i Enric Ases | Direcció: Joan Arqué Solà | Dramatúrgia: Anna M. Ricart | Direcció coreogràfica: Sol Picó | Creació i producció: Cultura i Conflicte 
Divendres
24
feb
Des de
15 €
Finalitzat