DON GIOVANNI

De W. A. Mozart amb el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i Orquestra Simfònica del Vallès

Comprar
40 €
DURADA:  3 h 15 min (acte 1: 1 h 30 min, descans 20 min, acte 2: 1 h 25 min)
Diumenge 06 de novembre | 19:00 h

40 €, platea i llotges de platea. 30 €, primer pis. 20 €, segon pis.

Xerrada prèvia a la funció amb Albert Ferrer Flamarich, musicògraf i historiador de l'art, per conèixer millor l’òpera Don Giovanni de W. A. Mozart. Tindrà lloc al saló de descans del Teatre Municipal el Jardí (18 h).

 

Compartir
Òpera amb llibret de Lorenzo da Ponte, inspirat en el que Giovanni Bertati va escriure per a Giuseppe Gazzaniga i basat, com aquest, en el Don Joan de Molière i, més llunyanament, en El burlador de Sevilla y convidado de Piedra, de Tirso de Molina.
 
Estrenada al Teatre Nostic de Praga el 1787, està protagonitzada pel seductor Don Giovanni (Don Joan), que representa el llibertí, l’home que sedueix moltes dones sense lliurar el seu cor fins que es troba amb Dona Anna (Doña Inés). Òpera bufa en dos actes sobretitulada en català. 
 
La Fundació Òpera de Catalunya ens porta el clàssic Don Giovanni de Mozart.
 
Interpretació: Carles Pachón, Fernando Álvarez, Tina Gorina, César Cortés, Maite Alberola, Mar Esteve, Quim Cornet, Jeroboám Tejera | Direcció musical: Daniel Gil de Tejada | Direcció d’escena: Pau Monterde | Assistent de la direcció d’escena: Miquel Gorriz | Producció i organització: Fundació Òpera Catalunya 
Diumenge
06
nov

Activitats relacionades

ORPHÉE & EURYDICE Comprar
Setembre - desembre 2022
ORPHÉE & EURYDICE
Fèmina Grup de Cambra amb la Coral Joia d'Alella i Nova Ègara de Terrassa
09.10.22 | 19:00 h
Sala La Cate
Òpera