UNA NOCHE SIN LUNA

Escrita i interpretada per Juan Diego Botto i dirigida per Sergio Peris

Finalitzat
Setembre - desembre 2022
DURADA:  1 h 45 min
dissabte, 29 d’octubre | 20:00 h

18 €, platea i llotges de platea. 15 €, primer pis. 12 €, segon pis.

Després de la funció, col·loqui amb la companyia.

Compartir
Juan Diego Botto es posa en la pell de Federico García Lorca per acostar-nos els aspectes menys coneguts de la vida i obra del poeta, amb la voluntat de trobar allò que ens interpel·la i fer-lo viu i actual.
 
Amb ironia i emotivitat, l’autor relata el seu pas per la Residencia de Estudiantes, les crítiques rebudes per Yerma, la seva experiència a La Barraca, la seva relació amb la premsa, els amors i la tensió dels últims anys, així com la necessitat de llibertat artística, d’expressió i de trobar la identitat sexual i la importància de la memòria i les arrels.

Juan Diego Botto interpreta una peça commovedora en la qual la paraula i el món de Lorca ens fan de mirall.
 
Premio Nacional de Teatro 2021, Premi José Estruch 2021 a millor espectacle, millor direcció i millor actor, Premio infoLibre a la Cultura 2021, Premio Met a millor autor, Premio Unión de Actores 2022 a millor actor protagonista, Fotogramas de Plata 2022 a millor actor de teatre, Premi Max 2022 a millor espectacle teatral i a millor actor, i Premi GODOT a millor obra de teatre i millor il·luminació. 
 
Autoria i interpretació: Juan Diego Botto | Direcció: Sergio Peris-Mencheta | Producció: La Rota Producciones, Barco Pirata Producciones i Concha Busto Producción y Distribución | Espectacle en castellà
Dissabte
29
oct
Des de
18 €
Finalitzat