ÈXIT THROUGH THE GIFT SHOP (assaig obert)

Carla Rovira

Finalitzat
DURADA:  50 min
Dimecres 17 d'agost | 18:00 h

Espectacle sense seient i itinerant. Recomanat per a públic adult.

Aforament limitat a 20 persones. Reserves a figueresaescena@figueres.org i al 972 501 911 de dilluns a divendres de 10 a 13h.

La peça vol analitzar la rellevància del concepte d’èxit en els processos de gestació i maternitat. Una dramatúrgia que posa en relleu com confrontem els possibles obstacles quan el nostre objectiu és aconseguir la nostra criatura, el nostre souvenir. Tot plegat, per detectar, legitimar i visibilitzar quines noves realitats emergeixen de relacionar-nos amb la possibilitat del fracàs. Un dispositiu escènic desenvolupat com un espai museístic, on interactuen públic i intèrpret.

Peça en residència al Teatre Municipal el Jardí de Figueres del 8 al 18 d'agost. 

Dramatúrgia i interpretació: Carla Rovira Pitarch | Espai lumínic i escenografia: Manoly Rubio Garcia | Disseny audiovisual: Erol Ileri Llordella | Disseny de so i composició musical: John Christian Cárdenas (Sonic Arts) i Erol Ileri Llordella | Producció: Aina Bujosa Díaz |  Agraïments: Elena Villalba Camiño, Jordi Duran Roldós, Marga Socies, Dani Chicano, Elena Carmona, Amaranta Ferro Calent Forja, Carmen, Manolo, Eli, Ángela, Benet, Aimar, lis tietis, Bruna, Gema Moraleda, Neus Molina, Carol Mowatt, Mercè Pla, Nicole Wagner, a Anhel Associació famílies en dol del Vallès, a Judith, Montse, Anita, Nina, Georgina, Elisabet i l’Amadeu, Elena, Ginebra, Anna, Neixé, Tibi, Marta, Iskra, Roser, Andrea, Maria, Ona, Mireia, Pol, Marta, Anna, Montserrat, Daniela, Gemma, Aurora, Elena, Sara, Mònica, Valeria, M., Maria, Anna, Ona, Júlia, Coral, Glòria, Laura, Vane, Marta, Laia, Narcís | Coproducció: Carla Rovira i Terrassa Arts Escèniques, Ajuntament de Lloret de Mar i FiraTàrrega. Amb la complicitat de Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Teatre El Canal i Ajuntament de Figueres. Amb el suport de: Suport a la Creació FiraTàrrega. Aquest projecte ha comptat amb el suport de les Beques “Premis Barcelona 2020” de l'Ajuntament de Barcelona

Dimecres
17
ago
Aforament limitat a 20 persones. Reserves a figueresaescena@figueres.org i al 972 501 911 de dilluns a divendres de 10 a 13h.
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

LA GRUTESCA (assaig obert)
Escarlata
Del 24.08.22 al 25.08.22 | 20:00 h
Teatre Municipal el Jardí
Teatre
ESTRELLES: L’ORIGEN MITOLÒGIC DEL ZODÍAC
Element
Del 09.09.22 al 11.09.22
Dansa Teatre
EL LLOP: TERRA BAIXA Comprar
Estiu 2022
EL LLOP: TERRA BAIXA
D'Àngel Guimerà, dirigida per Àngel Llàcer
25.11.22 | 20:00 h
Teatre Municipal el Jardí
Teatre