MARC TIMÓN: AMALIA

Estrena de disc

Finalitzat
Gener-Maig 2022
dissabte, 23 d’abril | 20:30 h

Col.labora Joventuts Musicals de Figueres

Compartir

Marc Timón estrena el disc “Amalia”, el seu primer àlbum de pop

Marc Timón es llança al món del pop com a cantant, compositor i lletrista amb l’àlbum “Amalia” i en farà l’estrena al Teatre Jardí de Figueres el proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

Timón presenta un àlbum de pop eclèctic en català, castellà, anglès i francès amb 16 temes completament diferents entre sí units per unes lletres plenes de surrealisme que dibuixen des de les històries d’amor més èpiques a les vivències més íntimes i nostàlgiques. Cançons que parlen de les nostres metamorfosis al llarg de la vida i que descriuen amb optimisme i explosivitat una actitud festiva davant la mort i la pròpia existència, barrejades amb d’altres temes contrastants que critiquen la naturalesa humana i s’endinsen en les nostres pors.

A “Amalia” trobem com la vida quotidiana conviu amb la màgia i un món ocult de tot allò que passa a les nits quan dormim. Un disc que relata com les coses més petites i senzilles poden esclatar fins a l’eufòria més desfermada, en una oda constant al gaudi de la vida i a aixecar el vol ben alt per saber-la degustar.

 
 
 
Dissabte
23
abr
Des de
12 €
Finalitzat