BOJOS PER LA PASTA

Inestable Ceretana

Finalitzat
DURADA:  1 h 40 min
Diumenge 22 de maig | 18:00 h

Socis de La Cate, 8 €. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

Organitza: Entitat La Cate

Un matrimoni d’esquerres, d’edat i classe mitjana, veu trastocada la seva tranquil·la i equilibrada vida per l’aparició sobtada, inexplicable i absurda de diners a casa seva. A partir d’aquest fet anecdòtic, que juga amb els límits de la realitat i la ficció, la relació entre la mateixa parella i amb la resta de personatges –la dona de fer feines i un veí del tot inusual– s’anirà embolicant d’allò més produint un seguit d’escenes delirants.

Sempre en clau de comèdia, el text del dramaturg francès Sébastien Thiéry, amb la ironia i el sarcasme punyent que el caracteritzen, ens ofereix la seva particular visió de l’absurditat humana i ens porta a reflexionar sobre els diners i el paper «protagonista» que tenen en la nostra societat actual, en què tot es pot comprar, cosa que constata com la cobdícia i el materialisme han guanyat la partida a l’humanisme.

Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? Una comèdia sobre la cobdícia i el materialisme humà.

Interpretació: Xavier Piguillem, Teresa Pérez de Rozas, Laura Rodríguez i  Julio Loscertales | Autoria: Sébastien Thiéry | Direcció: Xavier Piguillem 

Diumenge
22
mai
Des de
10 €
Finalitzat

Activitats relacionades

EL LLOP: TERRA BAIXA
D'Àngel Guimerà, dirigida per Àngel Llàcer
25.11.22 | 20:00 h
Teatre Municipal el Jardí
Teatre