MARE DE SUCRE

De Clàudia Cedó

Comprar
15 €
DURADA:  2 h sense entreacte
Dissabte 14 de maig | 19:00 h

15 €, platea i llotges de platea. 12 €, primer pis. 10 €, segon pis.

La Cloe té 27 anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, de la fundació on viu i de la seva comunitat la duran a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha arrabassat el poder de decisió del seu propi cos. La Cloe s’enfrontarà amb la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills, la tenen? Totes les persones amb discapacitat, estan incapacitades per afrontar la maternitat?
 
Mare de sucre reflexiona sobre el tracte que donem com a societat a les persones amb diversitat funcional a partir de la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare.
 
Nominada als Premis Butaca 2021 a Millor direcció teatral, Millor muntatge teatral, Millor text, Millor actriu teatral (Andrea Álvarez) i Millor actriu de repartiment (Maria Rodríguez).

Interpretació: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judith Pardàs, Maria Rodríguez i Teresa Urroz | Autoria i direcció: Clàudia Cedó | Producció: Teatre Nacional de Catalunya, Escenaris Especials, Diputació de Girona, Ajuntament de Banyoles, Obra Social La Caixa (Banyoles), Fundació Josep Botet i Fundació Support 
 
Dissabte
14
mai

Activitats relacionades

QUASI OPERA
Illuminati (Estrena espectacle XTAC)
23.01.22 | 18:00 h
Sala La Cate
Teatre
HISTÒRIA D’UN SENGLAR (O ALGUNA COSA DE RICARD)
De Gabriel Calderón i amb Joan Carreras
28.01.22 | 20:00 h
Sala La Cate
Teatre
CENT DIES I CENT VIDES
De Ferran Joanmiquel
06.02.22 | 18:00 h
Sala La Cate
Teatre
23F. ANATOMÍA DE UN INSTANTE
D’Àlex Rigola a partir de la novel·la de Javier Cercas
11.02.22 | 20:00 h
Teatre Municipal el Jardí
Teatre
LA VIDA PORNOGRÀFICA
De Carles Mallol
19.02.22 | 20:00 h
Sala La Cate
Talent Km.0 Teatre
CONFITURA DE CODONY
La Llarga / Teatre Municipal el Jardí (escenari)
Del 04.03.22 al 05.03.22 | 20:00 h
Talent Km.0 Teatre