QUASI OPERA

Illuminati (Estrena espectacle XTAC)

Finalitzat
DURADA:  1 h
Diumenge 23 de gener | 18:00 h

Socis de La Cate, 8 €. 

Organitza: Entitat La Cate

De la mateixa manera que amb el seu primer espectacle Tenors, Quasi Opera pretén, a través de l’humor, fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical o de cançó napolitana que caracteritzen la veu de tenor, probablement la més coneguda entre el gran públic, gràcies als recordats concerts dels anys noranta d’Els Tres Tenors.

A través d’una sèrie de personatges, alguns aparentment normals i altres una mica peculiars, experimentarem les vicissituds i tràngols que ha de viure el «Maestro» i escoltarem alguns dels grans hits del repertori dels tenors. Sentirem, a més, alguns dels problemes que pateixen els cantants: inseguretats, seguretat excessiva o obsessions.

Després de l’èxit de Tenors, la companyia Illuminati torna amb Quasi Opera, humor per explicar el repertori i la vida del món operístic.

Interpretació: Ezequiel Casamada i Miquel Cobos (veus) i Daniel Garcia/Gregori Ferrer (piano) | Idea original, dramatúrgia i direcció: Ezequiel Casamada i Miquel Cobos 

Diumenge
23
gen
Des de
10 €
Finalitzat

Activitats relacionades

EL LLOP: TERRA BAIXA
D'Àngel Guimerà, dirigida per Àngel Llàcer
25.11.22 | 20:00 h
Teatre Municipal el Jardí
Teatre