LO QUE LOS ÁRBOLES NO CUENTAN

Kiko López i Héctor Plaza

Finalitzat
diumenge, 28 d’abril | 19:00 h
Compartir

Lo que los árboles no cuentan és una peça que s'origina en un d'aquells moments en què es pensa: i si...Resulta interessant contemplar els arbres com si fossin persones i les persones com si fóssim arbres. Veure com els arbres semblen crear un món interior, de la mateixa manera que ho fem les persones.

Lo que los árboles no cuentan és una peça de dansa que posa la mirada en els arbres i la natura, establint comparacions amb els humans, reflexionant sobre aquells punts que tenim en comú com a éssers vius.

Kiko López és ballarí i coreògraf, format en hip hop, dansa contemporània, danses tribals i modern jazz. Dirigeix la Cía. Kiko López i la Cía. Nouvas. Amb Djama va ser premiat al Certamen Internacional Burgos & Nueva York i The Best of Spain. Ha col·laborat amb artistes i companyies com Lali Ayguadé, Physical Momentum, Kulbik Dance Company o Thomas Noone Company.

Héctor Plaza s'ha format en dansa contemporània i danses urbanes. És un dels fundadors de la companyia Iron Skulls i ha treballat per Physical Momentum, Roberto Oliván o La Intrusa. El 2022 va ser nominat com a millor intèrpret masculí als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques i els Premis Max de les Arts Escèniques per la peça Made of Space, de Guy Nader & Maria Campos.

 

Creació i interpretació: Kiko López i Héctor Plaza

Diumenge
28
abr
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

SARDANES
Organitza Foment de la Sardana Pep Ventura
Del dv. 05.07.24 al dv. 23.08.24 | 22:00 h
Dansa
GRAN BARRA AMB CARLOS ACOSTA
Organitzat pel Festival del Castell de Peralada
dt. 16.07.24 | 18:30 h
Teatre Municipal el Jardí
Festivals Dansa