CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

Amb escoles de dansa, la Federació d'Arts Escèniques i artistes professionals

Finalitzat
diumenge, 28 d’abril

Espais: Plaça Josep Pla, Rambla i Teatre Municipal el Jardí

Compartir

10.30 h (Plaça Josep Pla) i 12 h (Rambla): Mostra de dansa a càrrec de les escoles La Nau Oliva, Art&Dance, Pilar Sánchez, Marta Coll, Àngels Ballart i Projecte Dansa. 

13 h (Rambla): Mostra de dansa de l’Esbart Dansaire Figueres de la Societat Coral Erato i el grup de dansa tradicional colombiana Aires de mi tierra.

15.30 h i 16.30 h (Teatre Municipal el Jardí): Workshops de dansa contemporània per a estudiants d’escoles de dansa de Figueres amb Kiko López, nivell 1 i 2. Més informació a did23figueres@gmail.com 

17 h (Aula de teatre, Teatre Municipal el Jardí):  Taller d’iniciació a la dansa a càrrec de Cia. Element, membre de la Federació d’Arts Escèniques de Figueres. Inscripció gratuïta a través de figueresaescena@figueres.org o al 972 501 911.

19 h (Plaça Josep Pla): Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa a càrrec d’Agitart i representació de l’espectacle Lo que los árboles no cuentan de Kiko López i Héctor Plaza.

Organitza: L’espai d’arts escèniques La Nau Oliva, escola Art&Dance, Estudi Bel González i l’escola de dansa i música Pilar Sánchez, Figueres a Escena i Federació d’Arts Escèniques.

Diumenge
28
abr
 
 
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

SARDANES
Organitza Foment de la Sardana Pep Ventura
Del dv. 05.07.24 al dv. 23.08.24 | 22:00 h
Dansa
GRAN BARRA AMB CARLOS ACOSTA
Organitzat pel Festival del Castell de Peralada
dt. 16.07.24 | 18:30 h
Teatre Municipal el Jardí
Festivals Dansa