MAPADEBALL 2024: CELEBRACIÓ. ELS DIUMENGES DE LA VIDA

Projecte educatiu

Finalitzat
Desembre 2023 - juny 2024
DURADA:  40 min aprox.
Del dt. 19.03.24 al dv. 22.03.24 | 19:00 h

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Important: Aforament no numerat. Cal reservar entrada.

Compartir

El Teatre Municipal el Jardí acull una nova edició del projecte Mapadeball, enguany amb l’adaptació de l’espectacle Celebració. Els diumenges de la vida, de Mario G. Sáez. El punt de partida d’aquesta proposta és el concepte celebrar en les seves diferents concepcions. Sempre s’ha celebrat dansant, hi ha un munt de referents que estan plens de moviment que explorarem, a fi de crear un llenguatge propi que celebri les possibilitats del cos i que ens permeti transformar un concepte en espectacle.

Mapadeball és un projecte educatiu organitzat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, coordinat per AGITART a Figueres i l’Alt Empordà, que promou i dona a conèixer al públic jove el llenguatge del moviment i la dansa contemporània.

Centres participants: INS Narcís Monturiol (Eduard Ayerbe i Elisenda Garcia amb l’alumnat de 1r d’ESO), INS Ramon Muntaner (Jordi Batlle i Pere Ballart amb l’alumnat de 2n d’ESO), INS Cendrassos (Guillem Güell amb l’alumnat de 2n d’ESO), INS Alexandre Deulofeu (Mireia Cots amb l’alumnat de 2n d’ESO), INS Olivar Gran (Dolors Garde amb l’alumnat de 3r d’ESO) i Escolàpies Figueres (Àfrica Jou amb l’alumnat de 2n d’ESO) | Coreografia: Mario G. Sáez | Direcció coreogràfica i adaptació: Marta Mora i Gaia Magrané | Coordinació: AGITART COOP 

Dimarts
19
mar
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat
Dimecres
20
mar
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat
Dijous
21
mar
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat
Divendres
22
mar
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat