AN-KI

Companyia Ortiga

Finalitzat
Setembre - desembre 2023
DURADA:  55 min
Del dv. 17.11.23 al dg. 19.11.23

Lloc: Teatre Municipal el Jardí (escenari)

No es pot entrar ni amb nadons ni amb menors de 8 anys. 

Aforament limitat a 27 persones per funció.

Tots els dies de funció, d'11 a 12 h i de 17.30 a 20 h, tothom que tingui entrada per An-ki pot gaudir de l'espai de jocs Fulles ambulants que hi haurà al Vestíbul del Teatre Municipal el Jardí.

Compartir

An-ki és un relat sobre l’origen i el destí de la humanitat. És la veu de la terra, la llavor, l’arbre i el fruit. És la memòria del món. És l’imaginari que crea una nena, l’Adja, per sostenir la realitat del seu món, on ombres de gegants apareixen entre els boscos fent caure els seus somnis. L’Adja i la seva família buscaran les arrels del seu passat i l’esperança del futur per fer front a l’existència desoladora a la qual s’enfronten. An-ki també ets tu. An-ki vol dir univers.

An-ki és una experiència teatral immersiva, dins un espai viu que et convida a descobrir cada racó, cada secret, on tu no només escoltes i mires, també et mous, toques i sents.

Premi a millor espectacle per a tots els públics de la Mostra d’Igualada; Drac d’Or Julieta Agustí aI millor espectacle pel Jurat de la Fira de Titelles de Lleida; Drac d’Or al millor espectacle pel jurat internacional de la Fira de Titelles de Lleida; Drac d’Or al millor espectacle de carrer pel jurat de carrer de la Fira de Titelles de Lleida i Drac d’Or al millor espectacle pel jurat de les autonomies de la Fira de Titelles de Lleida.

IMPORTANT: No es pot entrar ni amb nadons ni amb menors de 8 anys | Les persones amb mobilitat reduïda o problemes de visió han de contactar amb l’organització prèviament a la compra d’entrada trucant al 972 501 911  o bé mitjançant l’a/e figueresaescena@figueres.org | Les persones amb claustrofòbia han de saber que l’espectacle es fa dins d’una carpa.

Interpretació: Clara Centenera, Íngrid Codina i Guillem Geronès | Creació i direcció artística: Íngrid Codina i Guillem Geronès | Música: Mika Lecuyer | Producció: Companyia Ortiga 

Divendres
17
nov
12:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Divendres
17
nov
18:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Divendres
17
nov
20:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
18
nov
12:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
18
nov
18:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat