POI

D'es Tro

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  50 min
dissabte, 3 de juny | 19:00 h

Lloc: La Rambla

Proposta inclosa en el marc de les activitats programades amb motiu del 40è aniversari del Museu del Joguet de Catalunya

Premi Especial ATAPIB 2021 (Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears), Premi Drac d´Or al millor espectacle de carrer a la 33a Fira de Titelles de Lleida, Premi TAC a la millor interpretació al 23è Festival Internacional de Teatro y Artes de Calle de Valladolid, i Premi Panorama Circada 2022.

Compartir

POI és la història d’un home rural atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida. L’espectacle fusiona les arts del circ amb el popular joc de la baldufa, un joc ancestral i hipnòtic que té més de sis mil anys d’història i que té la capacitat d’aïllar-nos de la velocitat del temps que ens regeix.

Guillem Vizcaíno ha dissenyat i construït les baldufes i l’escenografia de l’espectacle, que fa una recerca entorn dels malabars i de la manipulació de l’objecte.

Interpretació, direcció i autoria: Guillem Vizcaíno | Producció: Noelia Caurel i Cia D’es Tro

TALLERS PER APRENDRE A CREAR I FER BALLAR BALDUFES!

De 17 a 18.30 hores, a la Rambla de Figueres hi haurà tallers, a càrrec del Museu del Joguet de Catalunya i l'Aula de Teatre de Figueres, per aprendre a crear la teva pròpia baldufa manualment o bé aprendre a fer-la ballar. Les famílies que passin per tots els tallers seran obsequiades amb una baldufa de xocolata gentilesa de Comerç Figueres.

Dissabte
03
jun
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat