UN SEGUNDO BAJO LA ARENA

Col·lectiu Desasosiego

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  1 h 15 min
dissabte, 17 de juny | 20:30 h

Lloc: Claustre de l'institut Ramon Muntaner

Després de la funció hi haurà col·loqui amb la companyia.

Compartir
Tres de les convidades i un dels músics del banquet nupcial esperen que tornin la resta de convidats. Entre trossos de pastís, flors seques i espelmes gastades expliquen el que ha succeït a un públic que esdevé, al seu torn, convidat de la celebració. Un segundo bajo la arena és un espectacle a l’aire lliure que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de Bodas de sangre de Federico García Lorca. Un espectacle plantejat com una experiència on el públic es converteix en un nou convidat que permet reprendre la celebració interrompuda i concloure el ritual.
 
Un espectacle a l’aire lliure que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de Bodas de sangre de Lorca i on es desdibuixen les fronteres entre públic i intèrprets.
 
Projecte guanyador d’una Beca Agita 2022 de l’Ajuntament de Figueres.
 
Interpretació: Carla Coll, Camille Latron, Pol Toro i Gaspar Corts | Idea: Col· lectiu Desasosiego (Alex Solsona, Carla Coll i Camille Latron) | Dramatúrgia: Alex Solsona, Carla Coll i Federico García Lorca Direcció escènica: Alex Solsona | Direcció d’actors: Pau Serés | Producció: Col· lectiu Desasosiego 
Dissabte
17
jun
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat