VAIG SER PRÒSPER

Projecte Ingenu

Finalitzat
Gener - juny 2023
DURADA:  1 h 10 min
dissabte, 11 de febrer | 20:00 h

Lloc: Teatre Municipal el Jardí (escenari)

Aquest espectacle es fa amb el públic a dalt de l'escenari. Aforament no numerat i limitat.

Després de la funció hi haurà col·loqui amb la companyia.

Compartir
La Tempesta de Shakespeare serveix com a punt de partida a Projecte Ingenu per a una exploració de la naturalesa de la senectut humana. Vaig ser Pròsper és un joc que proposa a l'espectador participar dels deliris d'una ment antiga. D’un home vell que, en un altre temps, va ser pròsper. D’una casa que, en una altra època, va ser esplendorosa. De runes de memòria per desenterrar, de fabulacions per evitar l’oblit. Un retrat fascinant i emotiu sobre la pèrdua de la memòria, que explora des del moviment i el cant. 
 
Després de Hamlet i Romeu i Julieta, Projecte Ingenu tanca una trilogia shakespeariana endinsant-se de ple en un teatre físic, poètic, a voltes abstracte, a voltes terrenal.
 
Premi BBVA de teatre 2021 al millor espectacle i millor direcció i III Premi de residència artística El Born del Cercle Artístic de Ciutadella de Menorca.
 
Interpretació: Toni Guillemat, Cristina López, Neus Pàmies, Víctor Josep Rodrigo, Martí Salvat, Roser Tapias, Rosa Serra i Xavier Torra | Direcció i adaptació: Marc Chornet Artells | Creació col· lectiva i producció: Projecte Ingenu a partir de La Tempesta de William Shakespeare 
 
Dissabte
11
feb
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat