CARLA: REFLECTION

Cicle 66butaques / Programació de l'entitat La Cate

Finalitzat
Gener - juny 2023
divendres, 16 de desembre | 21:00 h

Lloc: Sala Toni Montal (La Cate)

12 €. Compra anticipada fins una setmana abans del concert i socis de La Cate, 10 €. Menors de 16 anys, gratuït. De 16 a 29 anys, 50 % de descompte. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia del concert, a la taquilla de La Cate.

Compartir

CARLA és l'alter ego musical de Carla Serrat, originària de Vic. Des del seu debut discogràfic el 2015, Serrat dona ritme als batecs d'aquest projecte personal escrit amb majúscules que es mou entre els estils més moderns del pop i l'electrònica més suggeridora. Emocionant, fràgil i alhora melancòlica i ballable, l'amalgama compositiva de CARLA es nodreix d'una veu seductora, una presència captivadora, ressons corals multiplicats en loop, paisatges evocadors que emergeixen de teclats i sintetitzadors, i frenètics ritmes sintètics combinats amb altres d’analògics.

Les cançons de Reflection parlen de la necessitat d'introspecció, de connectar amb un mateix, de la solitud com a espai per a la reflexió. De la recerca del jo entre una marea de moments vitals confusos.

Interpretació: Carla Serrat

 

Divendres
16
des
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat