SELVA NUA: MOMENTANI

Cicle 66butaques / Programació de l'entitat La Cate

Finalitzat
Setembre - desembre 2022
divendres, 18 de novembre | 21:00 h

Lloc: Sala Toni Montal (La Cate)

12 €. Compra anticipada fins una setmana abans del concert i socis de La Cate, 10 €. Menors de 16 anys, gratuït. De 16 a 29 anys, 50?% de descompte. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia del concert, a la taquilla de La Cate.

Compartir

Joana Jové, Adrià Garcia i Gerard Català provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida, però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància va ser un al·licient per tal que durant aquell ja llunyà confinament es posessin a gravar una cançó que es diria “Nuvolosa” i que –sorpresa– els obriria algunes portes: van guanyar el concurs que organitzaven les Cases de la Música i Estrella Damm. Ningú ha sabut res més d’aquell grup durant dos anys, el temps que han dedicat a cuinar a foc lent el que serà el seu primer àlbum. 

Sonoritat pop amb influències soul i picades d'ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces.

Interpretació: Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria)

 

Divendres
18
nov
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat