LU ROIS: LUNA NUEVA

Cicle 66butaques / Programació de l'entitat La Cate

Finalitzat
Setembre - desembre 2022
divendres, 21 d’octubre | 21:00 h

Lloc: Sala Toni Montal (La Cate)

12 €. Compra anticipada fins una setmana abans del concert i socis de La Cate, 10 €. Menors de 16 anys, gratuït. De 16 a 29 anys, 50 % de descompte. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia del concert, a la taquilla de La Cate.

Compartir

I si poguéssim escriure una carta al nostre jo de la infància per abraçar-lo des del futur? Transmetre-li pau i confort. Explicar-li que (ehem) tot anirà bé. Lu Rois ha escrit aquesta carta. Es diu Luna nueva, com aquella lluna que no brillava al cel la nit que va néixer. És el single inèdit amb què inaugura l’any 2021, enregistrat en viu (àudio i vídeo a la vegada) en una sala Apolo sense públic. En aquesta nova aventura, Lu Rois compta amb dos grans aliats a l’escenari. D’una banda, el guitarrista Santi Careta, de l’altra, la DJ Tutu.

Una nova sonoritat, flonja i acollidora, en un procés orgànic i col·laboratiu, experimentant fins a diluir el piano en un mar de pedals i sintetitzadors, però reservant sempre el protagonisme per a la veu.

Interpretació: Lu Rois (piano i veu), Santi Careta (guitarra)

 

Divendres
21
oct
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat