FIGUERES A ESCENA

 

FIGUERES A ESCENA

 

IMPORTANT: EL COVID-19 HA OBLIGAT A FER CANVIS EN LA PROGRAMACIÓ. CONSULTEU-LOS A LA PÀGINA INICIAL. PER A QUALSEVOL DUBTE PODEU CONTACTAR AMB NOSALTRES AL CORREU ELECTRÒNIC figueresaescena@figueres.org.

DEVOLUCIONS D'ENTRADES D'ESPECTACLES ANUL·LATS O AJORNATS


A partir del 18 de juny la taquilla del Teatre Municipal el Jardí reobre cada dijous de 18 a 21h per fer devolucions d’entrades dels espectacles ajornats o anul·lats amb motiu del Covid-19. Amb l’objectiu de garantir les mesures de seguretat i d’evitar concentracions a la taquilla, per a les devolucions cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a figueresaescena@figueres.org o bé trucar de dilluns a divendres de 9 a 14h a les oficines del Teatre al 972 501 911.

Es faran únicament devolucions de compres realitzades presencialment a la taquilla en efectiu o datàfon. Per a devolucions de compres realitzades per web cal enviar un correu electrònic a figueresaescena@figueres.org indicant les dades del comprador i les entrades a retornar.

En el cas dels espectacles anul·lats es retornaran els imports de les entrades a tots els compradors. Per als espectacles ajornats, l’entrada comprada inicialment serà vàlida per a la nova data, però en cas de no poder-hi assistir es podrà sol·licitar la devolució fins a un màxim de 15 dies abans de l’espectacle. Les devolucions són únicament per a compres realitzades abans de l’inici de l’Estat d’Alarma.


En cas de canvis, anul·lacions o recol·locació de localitats dels espectacles programats s’informarà a través de correu electrònic als compradors, al web www.figueresaescena.cat i a les xarxes socials de Figueres a Escena i l’Ajuntament de Figueres.

I a la pàgina de Covid-19, després de Joventuts Musicals el text que hi ha s'ha de modificar i posar:

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a la nova data. Les persones que no puguin assistir-hi, i vulguin la devolució, hauran de demanar-ho per correu electrònic a figueresaescena@figueres.org.

La gent que les hagi comprat a la taquilla del Teatre el Jardí, però, se'ls farà la devolució a la mateixa taquilla els dijous de 18 a 21h. Cal demanar cita prèvia a figueresaescena@figueres.org o trucant de dilluns a divendres de 9 a 14h al 972 501 911.

 

 

 

 

VISITA VIRTUAL TEATRE MUNICIPAL EL JARDÍ

CLIQUEU LA IMATGE PER ACCEDIR A LA VISITA VIRTUAL

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top